Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Символ : За нас : Едно виждане за рекламата...

РЕКЛАМАТА НЕ Е ВСИЧКО! ТМ

Замисляли ли сте се каква е вашата фирмена мисия, вътрешнофирмени възможности и обкръжаваща ви среда? Къде са благоприятните пазарни възможности, как да разберете за тях и коя именно да изберете? Каква стратегия на пазарно присъствие да възприемете и как да планирате, изпълнявате и контролирате маркетинговата си програма?

Живеем и работим в динамично променяща се обществено-икономическа обстановка. Вече не е достатъчно произведеният продукт да е добър, за да се реализират продажби. От друга страна, агресивното ценообразуване и самоцелната реклама според нас са недостатъчни средства за отвоюване на пазарни позиции. 

Водени от желанието да предлагаме на нашите клиенти реално работещи решения, ние възприехме утвърденият в опита на проспериращите подход към пазара, а именно маркетинговият подход. С него тръгваме към вашата основна нужда - увеличаване на продажбите и завоюване на пазарен дял. Рекламата не е всичко! Тя е част от добре свършената работа. В стремежа си да ви бъдем полезни и да усъвършенстваме рекламата ние създадохме екип, който работи по научно обосновани методи за изготвяне на успешни бизнес стратегии. 

Задължително условие за продължително пазарно присъствие в конкурентна среда е умело разработеният маркетингов микс с отделните му компоненти, т.е. съчетание от качествен продукт, адекватно ценообразуване, успешна промоция и ефективна дистрибуция.   

          Ние приложихме този подход първо върху себе си. Проучихме своите целеви пазари, анализирахме реалните им потребности и заложихме в своите бизнес планове, паралелно с повишаване качеството на печатната реклама, адекватно информационно осигуряване - електронни версии на нашите справочни издания и мултимедийна версия на годишния справочник Каталог “Архитектура и строителство”ТМ върху CD-ROM. Осигурихме достъп до световната мрежа Интернет и подготвяме WEB версии на нашите издания. 

Това, в комбинация с усвояването на проверени маркетингови концепции и стратегии ни позволи в тази тежка за България година да запазим и удовлетворим голямата част от нашите клиенти и да спечелим много нови. С радост увеличаваме обема и тиража на  Каталог “Архитектура и строителство” и го допълваме с електронна версия на дискети, която се актуализира непрекъснато и поддържа възможности за автоматизирано търсене. Намаляваме чувствително валутната цена на каталога с цел да го популяризираме и да разширим кръга на неговите читатели. 

Агенция СИМВОЛ от самото си основаване работи в областта на маркетинга. Ние ви предлагаме не просто стока, която да заплатите и да излезете от магазина. Ние ви предлагаме съвместна дейност и постоянно сътрудничество в присъствието на пазара с маркетингови консултации, специфични услуги и актуална информация. Подаваме ви ръка ... 

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: