Каталог "Архитектура и строителство" Online   Каталог "Архитектура и строителство"

Начало

Фирми Справочник Статии
|

КАТАЛОГ АРХИТЕКТУРА И СТРОИТЕЛСТВО | Фирми: а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ю я

 | 

Каталог Архитектура и Строителство Online

Раздел: 07.02 Свързващи материали

ВАРОДОБИВ ООД
Произвежда негасена и хидратна вар в насипно състояние и в книжни торби от 12,5 кг и 25 кг. Варовикови фракции за производството на вар и за строителство.

ВАРХИМ ЕООД
Производство и търговия с хидратна вар, хидратна вар с повишена химическа активност (насипна и в торби от 25 кг, 12,5 кг и в по-големи торби). Негасена вар, варова пепел и инертни материали.

ВОДНО СТОПАНСТВО ПЛЕВЕН АД
Варов разтвор - производство

ГИПС АД
Лепила за керамични покрития. Мазилки. Замазки. Грундове. Шпакловки и лепила. Гипс - суров, формовъчен, медицински. Сертификат SGS ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OH SAS 18001:2007.

ЕВЕРЕСТ КАМИДИС ЕООД
Лепила за фаянс, теракота, камък, мрамор, гранит, подови отопления, басейни. Фугиращи смеси - пълна цветова гама. Свързваща мазилка за Ytong. Сухи мазилки за Ytong. Грунд Ytong. Хидроизолационни смеси за подове, стени, тераси, покриви и силози, басейни.

ИКОФИН ЕООД
Продукти и технологии за строителството от Италия: лепила и цветни фугиращи смеси за облицовки и настилки, фасадни хидрофобни покрития и хидроизолации, сухи перлитови настилки.

КАТРА ТРЕЙД ЕООД
Официален представител за България на продуктите MARBOS и MEISTER. Впръскани и самоуплътняващи се бетони, смеси за саниране и ремонт на бетони, смеси за замонолитване, епоксидни, полиуретанови и циментови покрития.

КОМАТЕХ ООД
Произвежда висококачествени строителни материали от серията "Пластирол". Лепило за фаянс и теракота. Универсална фугираща смес. Лепило за Итонг. Лепило за топлоизолация. Гипсово лепило.

МАРСТ ООД
Варов разтвор - производство, търговия

НАЙДЕНОВ - 43 ЕФ
Гасена вар - производство и търговия

ПЛЕВЕНСКИ ЦИМЕНТ АД
Производство и търговия на цимент марки - 32, 5-42, 5-52, 5.

СТАТЕКС - ЦОНКА КОЛЕВА ЕТ
Търговия на едро и дребно с крепежни елементи, строителни материали, бои и химикали. Спирателна, предпазна и тръбна арматура за вода, пара и газ.

Реклама в този указател - 143 €/година...

Adv : Mailbox

 

Начало

Фирми Справочник Статии
|

© 1993-2013 Символ ООД : Всички права запазени. Полезни връзки

|

Статистика за сайта: